"JAG ÄR INTE RASIST, MEN..." - MEN DU ÄR EFTERBLIVEN?

 
Om man inte vill vara vän med mig, men är lite för konflikträdd för att säga det, då är det bara skriva nån random rasist-status på facebook så ordnar sig resten automatiskt. Believe you me. Igår kväll var andra gången på ett halvår som jag var tvungen att raderade en människa från min facebook på grund av det. Förra gången det hände så var det en bloggläsare som addat mig, som jag sen var tvungen att ta bort av samma anledning. Hon blev jätteledsen när jag påpekade hennes idioti och att jag skulle ta bort henne som vän. Jag var inte lika ledsen.
Att offentligt uttrycka sig rasistiskt är för mig samma sak som att typ skryta över att man har låg IQ. På riktigt alltså. Jag hör eller läser någon säga nåt rasistiskt, men det enda jag ser är personen stå och dregla med ögonen i kors och bara bräker ur sig en massa "DEEERRP DEERP!!".
Jag är i alla fall intelligent, så även om jag hade haft samma syn på världen som dessa människor så hade jag i alla fall varit smart nog att hålla käften om det.
 
 
Moving on... jag såg att jag ska stänga på jobbet på nyårsafton. So what else is new? Jag får alltid äta alla bajsmackor på schemat där känns det som. Men jag är ledig dagen efter i alla fall, vilket är ganska fördelaktigt på grund av att jag första januari varje år är helt mirakulöst bakis. Det tog mig tolv år att lista ut varför. Jag är ju inte den snabbaste kniven i lådan liksom. Men det beror i alla fall på den där jäääävla champagnen. Varför dricker jag den ens? Det är inte gott, det är dyrt, och den får mig att må som ett våldtäktsoffer dagen efter. Det enda jag tycker är kul med champagne är att spruta ut den, lättroad som jag är, så i år ska jag bara köpa en jävla colaburk som jag skakar lite och sprutar ut i snön medan jag klappar händerna och skrattar.
 
Hej.
ALLMÄNT | |
#1 - - Linnéa:

Jag har också börjat ta bort alla "vänner" som gillar rasistiska/främlingsfientliga statusar eller sidor. Det är många dessutom?! Det ger liksom inte ens någonting att försöka diskutera med personerna, utan det är bara att ta bort.

#2 - - solle:

Tummen upp Emil.

#3 - - Sara:

stängning på nyår? samt missade årets bästa spelning? ouch. klassas det som att strö salt i såren om jag lämnar det här meddelandet lite casually här?: "jag sticker till Bali den 2/1, och kommer inte hem förrän den 4/6. njut av snön. och strömavbrotten."

Upp