AVBROTT I STRÖMMEN

Det var en spännande dag på jobbet idag. Lika mörkt som på Kameruns avbytarbänk på grund av 5-6 strömavbrott som drabbade butiken med jämna mellanrum. Så fick man snubbla runt med en ficklampa och be alla kunder att dra åt helvete. Och sen be dom komma in igen när strömmen kom tillbaka. Och sen be dom dra åt helvete en kvart senare. Och så där höll det på.
 
Igår hade det varit strömavbrott från 10 på morgonen och resten av dagen, vilket är tillräckligt osoft på lönsamhetsfronten en fredag innan helg, och ännu osoftare med tanke på att vi är Värmdös största matbutik och en hel del människor får för sig att storhandla så här i juletider. Precis innan jag gick hem idag efter att ha jobbat över en timme så kallade chefen in mig på sitt kontor för att visa försäljningssiffrorna. "Kolla här liksom" sa han med en suck. Och ja, igår hade vi tjänat lika mycket pengar som en genomsnittlig tioåring får i veckopeng. Min chef gillar alltså inte när det är kolsvart i butiken. Jävla rasist.
 
Och idag var det bara kaos. Hade gärna berättat om hur situationen såg ut med posten, men eftersom ingen av er kan relatera till den biten, förutom lilla Cisse som är postansvarig på Coop i Zinkensdamm så får jag berätta för henne personligen sen så slipper ni andra läsa om det. Men hujedamej vilket kaos det var. Tur att jag saknar förmågan att bli stressad, jag vet folk som hade börjat grina för mindre.
 
 
På väg hem, i snöstormen, så blev jag uppringd av min lilla tvillingbror som undrade om jag hade nån öl hemma eftersom han och hans tjej skulle på nån fest senare ikväll, och han själv är en pappskalle som inte hunnit till bolaget i tid. Men jag har ingen öl hemma, och jag förklarade även att jag bara ska ta det lugnt ikväll så jag skiter i allt som har med öl att göra. Tills jag kom på att jag ska ju för satan på fest ikväll jag också. Jag, Feride och Hanna från klassen ska till Karolin i klassen som fyller år tillsammans med hennes tvillingsyrra. Karolin bor på Mosebacke och har en öppen spis i sin lägenhet. Jag skulle hellre dö än att bo där.
 
Jag slipper vara nykter själv ikväll i alla fall, eftersom Feride inte vågar dricka alkohol. Hon har aldrig druckit, men bra förebild som jag är så försöker jag hetsa henne att dricka, och innan vår utbildning är slut så ska jag ha sett henne full nån gång.
 
Man har inte LEVT förrän man däckat i sin egen spya på ett toalettgolv nån gång.
 
Jaja, nu ska jag äta ett matrecept och kolla på bögporr, alltså UFC.
ALLMÄNT | |
#1 - - Hon den där lilla på zinken :

Jaha så nu blev jag stressad över er postsituation (min telefon ville autocorrekt det till prostitution?) och tycker uppriktigt synd om er! Hua hua!

Upp