SEGWAY

 
Idag fick jag testa nåt jag velat testa jävligt länge - en unclefucking segway!
Jag har sett vissa pappskallar glida runt på dom där lite då och då, och jag har aldrig fattat hur fan man INTE kan ramla med dom. Jag fattar fortfarande inte hur det går till, men ramla är extremt svårt att göra märkte jag. Feride lyckades nästan när hon skulle, inte vet jag, hoppa av den i farten samtidigt som hon körde in i en trottoarkant eller vad hon nu gjorde, jävligt snyggt var det i alla fall.
 
Vi hade precis grupparbetat lite med vårt projekt i skolan när vi var på väg för att käka då Eric och några andra i klassen kom åkande på dessa knasiga fordon. En segway är ju som motorcykelns rödhårige styvson, men jävligt kul var det i alla fall den korta stund jag åkte runt och spred skräck på gatorna i Vasastan.
 
I videon här under provar jag för första gången, och jag fick lite feeling på väg tillbaka och ropade EAGLE som förvisso inte hörs, men det är nånting man måste ropa vid såna där upplevelser.
 
 
 
 
Andra videon i rad nu som någon annan person än jag själv har filmat, och jag undrar när folk egentligen ska lära sig att man inte ska filma med mobilen på högkant, den ska vara liggande. Särskilt om man har en iPhone 5 som jag har eftersom den är en halvmeter lång. Men men.
 
 
 
Karolin och jag. Ingen aning vad jag pekar på. Antagligen inget viktigt eftersom jag är som ett litet barn som precis lärt sig peka och säga "titta" på allt som händer runt omkring. Exakt så är jag också.
ALLMÄNT | |
Upp