BUSS & KRAM

 
Hej hej era psykopater, hur är läget?
Svara bara rakt ut i luften vetja, skit samma om folk i er omgivning kollar konstigt på er.
 
Själv sitter jag på en mörk buss från Trosa till Stockholm och skriver på bärbara datorn. Älskar den här bussen, så lugn och skön och soft. Och så står det "Buss & Kram" på den, hur gulligt? Vi är typ fem pers på hela bussen, och jag sitter näst längst bak, helt solo, ända tills för fem minuter sen. Då kliver det på en typ 12-årig kille och får den briljanta idén att han ska sätta sig exakt bakom mig. Och det är fan lite osunt hur irriterad jag ändå blev. Jag vände mig om och gav honom "är du seriös?"-blicken, sen satt jag bara och mumlade i huvet en massa ord i stil med "asså din idiotiska jävla satans äckliga snorunge, är du helt bränd i huvet eller, ditt helvetes smutsiga jävla psykfall".
 
Vet inte hur normalt det är att som 29-åring reagera så starkt på att en liten grabb väljer, enligt mig, fel plats på bussen. Men jag gillar bara inte att av alla tomma säten här så sitter han nu 20 centimeter bakom mig. Hoppas han satte sig där för att spionera på mig och nu har läst vad jag skrivit.
 
Hur som helst! Jag har varit i Trosa och Nyköping i helgen för att hänga med familjen + fira kusin Sara som fyllde 30 år. Men hon är inte den enda som fått paket i helgen, jag fick en present av min syrra som var en försenad födelsedagspresent. Skönt upplägg hade hon också, hon ba "aa jag har paket till dig, det ligger där på bordet, men jag vet inte om du ska få det nu eller till jul".
Jag ba aaaaa stor risk att jag kommer vänta i två och en halv månad på att öppna ett paket som ligger en armlängds avstånd ifrån mig. Googa namnet "Emil" vad det betyder. Det betyder "ivrig".
 
Jag fick i alla fall fyra glas. Typ. Det är alltså formar till glas som man häller valfri vätska i, och sen langar in i frysen en stund. Så glasen är gjorda av is. Och så häller man ner en shot eller drink eller nåt i isglaset och dricker. Sen slänger man iväg glaset som smälter, eller inte vet jag, slickar på det som en isglass ifall det var nånting gott man gjorde glaset av. Sjukt coolt ju. Hajar ni vad jag menar? Fick massa heroin av mamma så vet inte riktigt vad jag skriver.
 
Sen spelade jag biljard mot farsan också. Herregud vad vi trashtalkar varandra, fast på ett väldigt artigt sätt. Jag smög in på hans kontor och föreslog ett parti biljard. "Så jag kan passa på att lära dig hur man spelar när jag ändå är här". Följt av en väldans massa "Kolla den här stöten nu, du kommer kunna skryta för dina vänner sen och säga att du var där när det hände, när Emil satte den där legendariska stöten". Och "Den här stöten kommer det skrivas sånger om". Och missar man en boll är det bara säga att det finns en tanke bakom det också. "Vänta typ fem omgångar innan du ifrågasätter det där, för sen kommer du förstå varför jag missade bollen med flit... jag bara lägger upp spelplanen". Och så vidare.
 
Inget biljard utan trashtalk.
Vem som vann? Nä det minns jag inte...
 
 
Nu är jag i Liljeholmen snart, så ska börja runda av här. Kanske släpa ut grabbhalvan bakom mig i skogen och ge honom en omgång. Bara skrika helt andfådd mellan sparkarna "SÄTT... DIG... ALDRIG... BAKOM... MIG... PÅ... BUSSEN... IGEN..."
 
 
ALLMÄNT | |
#1 - - B.:

Lite lost på din filmsmak. Men om du inte känner stark avsky till Persbrandt och svensk film, se Hypnotisören på bio. Vackert filmad med fina Stockholmsvyer. Avsluta med en promenad runt stan och Stockholmspeppen är total! Till just Stockholmsnörden i dig menar jag. =)

#2 - - Semitrogen läsare samt nyköpingsbo:

Det hade varit trevligt om du hade gett oss arma Nyköpingsbor en heads upp innan Sveriges mest respekterade bloggare kommer och gästar oss. Vi hann ju inte ens rulla fram röda mattan och ännu mindre damma av trumpeten vilken skulle salutera dig och din ankomst med den högtidligaste av fanfarer.

#3 - - emil:

Hahaha vilken fin kommentar! Även fast jag fick lite dåligt samvete också...

B:
Har hört folk surra om den, så ska nog ge den en chans så fort den kommer ut på piratebay. Stockholmspepp är alltid ljuvligt!

Upp