MIN LÖRDAGKVÄLL

 
Visst hade vi trevligt igår på vår dejt, hörrni?
 
FYI... nu var jag hundra procent ironisk, men det visste ni nog eftersom exakt ingen av er dök upp igår. Tror ni jag kände mig bra jävla korkad som stod där helt ensam och väntade, med 30 olika blommor med tillhörande krukor? Fy bubblan för er alltså, har aldrig känt mig så förnedrad.
 
Började till slut grina, och en vuxen kom fram och frågade vad som hänt. Jag stammade fram en lögn om att jag ramlat med min cykel, för jag ville inte säga som det egentligen var. "Men oj då, vill du att jag ska blåsa på det onda?" frågade han, och för att inte sänka trovärdigheten i min historia så svarade jag ja, och kavlade upp ena byxbenet varpå han blåste lite på mitt knä.
 
"Känns det bättre nu?" frågade han med ett leende. "Ja, lite" snyftade jag fram.
"Men var har du cykeln då?" undrade han sen. "Den gick sönder så jag kastade in den i en buske" ljög jag, fortfarande med tårar i ögonen.
"Skulle det kännas bättre om du fick en helt ny cykel?" undrade han med ett varmt leende.
"Hihi, ja, jag tror det" fnissade jag.
"Ja men då så, hoppa in där bak i min skåpbil" sa han, och pekade bort mot en rostig gammal skåpbil med tonade rutor som stod parkerad längre ner på gatan.
 
Sen minns jag inte riktigt vad som hände. Men jag har en konstig smak i munnen idag, och har väldigt svårt att gå, plus att jag måste ligga på sidan för jag kan inte sitta ner utan att det gör ont.
 
 
Men så länge ni hade en bra lördagkväll så är ju ingen gladare än jag...
ALLMÄNT | |
#1 - - Johanna:

Hahaha, du är ju svårt sjuk. But I like it.

#2 - - feridekrueger.blogg.se:

Var får du alla scenarion ifrån haha

Upp