IMMORTALITY

Något som slog mig i lördags, förutom bältet min pappa brukar använda när jag gjort nåt dumt, det var att oftast när folk frågar mig vad jag lyssnar på för musik så utgår jag bara från all jävla hiphop jag gillar. Jag nämner aldrig Michael Jackson. Men i lördags blev jag återigen påmind om vem som är störst av alla.
 
 
 
Det finns så oändligt mycket jag skulle kunna säga om honom, men jag lämnar det osagt. Ni som vet, ni vet. Ni som inte vet, well, hoppas ni tänder på smärta för ni kommer brinna i helvetet i all evighet.
 
Tack till min familj för den fina kvällen i lördags i alla fall. Hela Jakobsson-sekten var samlad för ovanlighetens skull, vilket händer typ två gånger per år. Anledningen till sammanstrålningen var att sektens ledare, pappa, skulle firas. Varför då? Jo, han fyller nämligen 60 år IDAG! Det kan man verkligen inte tro, eftersom han ser ut som högst 27 och är atletisk som en friidrottare.
 
Men jag ska i alla fall rikta ett grattis till mannen jag ser upp till väldigt mycket, min käre far. Och laid back norrlänning som han är så pallar han inte med nån kalabalik med firande och massa folk där han ska stå i centrum, så han och kvinnan som han lurat att gifta sig med honom, min mor, ska fly landet ett tag. Bra tajming med tanke på självmordsvädret i Sverige nu. Så det är ju jättekul att dom ska iväg på äventyr utomlands, ingen är gladare än jag.
 
 
Glad blev jag nyss också när jag kom hem från jobbet, och återigen mötte min lilla kanin-granne som återigen satt och chillade utanför min dörr. Jag tror att han vill bo hos mig. Ni ser ju spåren från tassarna där utanför, killen har ju skuttat fram och tillbaka och bara väntat på att jag ska släppa in honom. Nästa gång knycker jag honom, utan tvekan.
 
 
AAahhmeenuussepussegulleputtifnissipuppeeeeeluffe...!!!!
ALLMÄNT | |
#1 - - yaminna:

Han ser på pricken ut som klaras kanin myssli.
Du borde ge honom massa löv och gräs! Då blir han nog en glad stampe.

#2 - - Linda:

Är det Whitney Houstons kanin? Vad sjutton gör den ute? Tycker helt klart du ska knycka honom.

#3 - - emil:

Yaminna:
Bor han hos mig så äter han det jag äter. Snabbmakaroner och köttbullar. Passar det inte så får jag väl äta honom istället. Men du...är det fortfarande fika och struntprat som gäller imorrn? Jag kommer hänga runt Rådmansgatan hela dagen, hör av dig.

Linda:
Jajemen, det är Whitneys kanin. Mika heter han. Hon släpper ut honom ibland så att han ska få känna på lite frihet kan jag tänka mig. Vilket är en 15 meter lång loftgång bestående av betong, tegelstenar och plåt. En kanins rätta element med andra ord.

#4 - - Mamma:

Jag älskar när du bekriver din mor och far! Hahaha och ett litet tihi!

Upp