ORDJAKTEN

 
Har laddat hem en ny app till äppelskruttsmobilen som jag tycker är kul och skoj. Ordjakten heter den, där man ska bilda så långt ord som möjligt med hjälp av tre bokstäver man blir tilldelad, och så utmanar man andra människor. Jag heter som vanligt TWIY om nån vågar möta mig.
 
Och när man har åkt på otaliga roadtrips mellan Stockholm och Luleå (100 mil ungefär) med sällskap av två syskon i baksätet så har man även kört en heeel del billekar för att fördriva tiden. En av lekarna var the license plate-game, där man tar dom tre bokstäverna i en bils regnummer och bildar ord av det. Så man har ju viss erfarenhet liksom.
 
Däremot gillar jag inte att den här appen inte godkänner alla ord jag lägger. Existerande ord som finns i Svenska Akademins ordlista och är allmänt vedertagna som alla känner igen. Nyss fick jag bokstäverna "CIE" till exempel, och kom först på ordet "Cylinder". Men kom sen på ett längre ord så jag skulle få mer poäng. Men "Cyklistegenskap" fungerade inte. Varför inte? Är man cyklist så har man ju vissa egenskaper, till exempel balanssinne och en förmåga att trampa på pedalerna och så vidare. Jävla skitspel.
 
När jag fick "LHO" så fungerade inte "Lufthora". Varför inte? Bara för att man är hora så betyder det väl inte att man andas nånting annat än luft? Fullständigt jävla ologiskt att det inte gick att lägga det ordet. Men det värsta var när jag fick bokstäverna "HSF" och tänkte "Yes, my time to shine!".
 
Men "hypernervokustiskadiafragmakontravibrationer" accepterades ej. Det betyder hicka för er som inte visste. Google that shit. Fan vad mycket poäng jag hade fått för det ordet annars. Så det fick bli "Hyresgästförening" istället.
 
Apropå Ordjakten får jag nu återigen chansen att lägga upp videon från när jag, Jonas och Mange (från snödrivan här under) medverkade där typ 2006 eller när det nu var. Kul att det kom upp, eftersom jag vann hela skiten inför fem miljoner tv-tittare samt 100.000 i vinstpengar.
 
ALLMÄNT | |
#1 - - Fia :

Det bästa är att jag kollade på denna video precis innan jag läste detta inlägg. Så jäkla rolig den där lilla tanten är! Bytte in nummer? Känns stört att jag kollade på videon utan att veta att du postat den här igen. What ate the odds?

#2 - - Steffie:

Hahahahhahah, tanten är ju hemskt sur hela programmet!

#3 - - Solle:

Älskar tanten. Pass, pass, pass! Vann du verkligen 100 000:- ?

Upp