GOD FORTSÄTTNING

 
Hallå där, gott folk. Ni kanske glömt bort mig, men det är alltså jag som är Emil som bloggar här på emilbloggen, därav namnet. Ursäkta frånvaron, jag har bara hållt på och julat och jobbat och jiddrat och allt möjligt, så har inte riktigt haft tid att titta in här.
 
Enda sociala mediet jag använt under julen är Instagram, där jag för övrigt har 99 följare nu. Vem blir nummer 100? Jag har typ minst antal följare i Sverige har jag upptäckt, så börja följ "twiy" så att jag i alla fall får tresiffrigt nån gång.
 
Ursäkta förresten för att jag inte skrev några julklappsrim åt er, som jag hade lovat. Kan tänka mig att hela er julafton blev förstörd på grund av det horribla sveket från min sida. Andra året i rad nu som det hänt. Det kanske ska bli min nya tradition? Att varje december säga att jag kan skriva rim åt er, och sen skita i det. Det kan bli som en indikation på vilka som är nya bloggläsare och vilka som är trogna gamla vapendragare. Så om jag nästa år säger åt er att ni kan berätta vad ni köpt för julklappar så att jag kan skriva rim till dom, då föreslår jag att ni inte gör det, och sen fnissar åt alla nya rookie-läsare som lämnar kommentarer med hopp om att jag ska skriva nåt briljant åt dom. "Hehe, era stackars små nollor, om ni bara visste att Emil kommer ignorera era önskemål totalt, mwoahahaha" kan ni tänka då.
 
 
Jaja. Nu ska jag iväg och jobba, vilket känns spännande eftersom att det är nyårsafton idag. Då vill man ju stå i kundtjänst på ICA och stress-käka nån torr macka som nyårsmiddag på rasten. Imorgon, årets första dag, ska jag försöka ta tag i mitt liv och även bloggen. Beroende på hur bakis jag är så ska jag skriva min nyårskrönika om 2012, och gå igenom vad fan jag pysslat med senaste året egentligen.
 
 
Men hörrni... gott nytt år på er. Och ett gott nytt år!!!
ALLMÄNT | |
#1 - - Moster:

Hej Emil, Tack för ett väl genomfört tomtejobb! Önskar dig allt gott under nästa år, hoppas mackan var god!! Hälsningar Karin & Co

#2 - - Anonym:

Emil. Du är sämst och jag börjar bli riktigt besviken på dig nu.

#3 - - Ana Zagreb:

Hej Emil, efter jag har stalkat dig i många många år nu, har jag bestämmt mig för att börja blogga själv också :) Gott nytt år och vänliga hälsningar från Kroatien!

#4 - - kickinghobos:

Ser fram emot att läsa nyårskrönikan. går in här dag efter dag efter DAG. Har diagnostiserat mig själv med Bloggbesvikelse. Ett allvarligt tillstånd.
Jag begriper inte vad som kan vara viktigare än internet? vAD
Jävla livshavare

#5 - - Lejonkunginnan:

För faan Emil! Det är datum 6 i det 2013de året och du har inte skrivit sen 2012? Hur kan du göra såhär? Hur kan du svika oss på detta sättet. Jag tror inte du någonsin kommer bli förlåten för detta svek. Think about it.

#6 - - natchoz:

Vartfan håller du hus?!

#7 - - Anonym:

För i helvete Emil?!

#8 - - solle:

lev livet Emil, till skillnad från oss. God fortsättning!

#9 - - Ellie:

Bara för att du har dygnrymt som en asiat behöver du ju inte använda deras osynliga språk, vilket jag vet att du gör då du inte skulle överge oss så här länge. Alternativet är kidnappning.

#10 - - Jennie:

Värdelös.

#11 - - Anonym:

Uppdatera ditt anus!

#12 - - Isabella:

Upppppdddaaaaterrraaaaaaaaaaaa

#13 - - Amanda :

Vad håller du på med! Mitt liv håller på att gå under för att du inte uppdaterar! Sätt fart nuuuuuuuuuuu!!!! Förgyll våran vardag!

#14 - - Fifi:

Woof woof woof!

#15 - - Anonym:

Hallå?

#16 - - Julia & Pumipojken:

Är inne här varje dag.
Det hade varit trevligt om det kom upp ett blogginlägg någon gång.

#17 - - Linnéa:

Skulle gissa på att du antingen har avlidit eller att du har träffat en brud. Hoppas på det sistnämnda men alltså snälla, bara för att du har ett liv utöver den här bloggen så behöver inte det betyda att vi andra har det... Vi saknar faktiskt dig!

#18 - - Bea:

http://media.tumblr.com/e454ebe8c774c07af57b9c4a8534c591/tumblr_inline_mgeb4r7hFE1qci37o.gif

#19 - - Mickis:

Detta var då det längsta uppehåll du haft sen 2007. Jävlar säger jag bara

#20 - - J:

@Bea: haahaha, förstår känslan

#21 - - Fifi:

WOOF WOOF WOOF.

#22 - - Isabella:

Hahahahahaha @ Bea

#23 - - Anonym:

Pls

#24 - - ChefenBJ:

Jag blir lite orolig. Kan nån starta en tråd på Flashback om att vi saknar Emil. Kanske kan vi sedan kontakta missing people.

#25 - - emma:

Är det någon som känner Emil som kan bekräfta att han lever? Eller är han den enda som inte överlevde jordens undergång?

#26 - - Ralitsa:

Genom Emils facebook kan jag bekräfta att han lever! Han har kanske ingen lust och tid att uppdatera bloggen.

#27 - - Sara:

Emiiil! Jag saknar dig börja skriva igen!!!!

#28 - - Linnéa:

Har gett upp hoppet om att något inlägg ska komma upp utan går in varje dag bara för att se om någon mer kommenterat här. Jag saknar ett liv, ja

#29 - - Amanda:

Haha gör samma som du Linnea.

#30 - - Ellinor:

Kicka igång bloggen nu va!

#31 - - emma:

Haha, det gör jag också...

#32 - - Julia & Pumipojken:

Haha Linnéa, jag gör samma sak!

#33 - - Kjelle & Cissi:

vakna!

#34 - - vagina:

snopp kuk penis schnuppi pitt tarmutforskare dick cock ollon!

#35 - - Linda:

Ok, det var ett tag sen du bloggade! Trodde nog inte riktigt att det var så här illa! Ska du sluta nu? =(
Ordjakten är kul men kom igen!

#36 - - Lina:

Emil, jag växlar mellan ilska och orolighet när jag går in här mina 5 gånger per dag. Din jävla idiot, lever du eller?
Är iallafall sjukt besviken.
Bara för att du har ett liv betyder inte det att vi har det.
Dålig stil.

Upp