CAN'T KNOCK THE HUSTLE

 
Jag som är verkställande direktör och grundaren av Emilbloggen AB har ju som ni kanske vet hiphop som favvogenre inom musikens värld. Jag vill påstå att hiphop utgör ungefär 90% av all musik mina öron mår bra av. Men det finns vissa människor som lyssnar på hiphop som kanske borde upptäcka Uno Svenningsson eller nåt istället. "Vad menar du, Emil?" undrar ni nu och kliar er i huvet som apor. Jo, det är bara som så att jag stör mig på alla vita hiphopsnubbar i stan som känner sig lite, lite häftigare än vad omgivningen upplever dom som.
 
Jag gick också igenom en fas då jag klädde mig som en gangster från Brooklyn, men sen blev jag vuxen och gick vidare i livet. Så idag på tunnelbanan står jag bredvid en kille som aldrig gick vidare i sitt liv. Hade han haft en modeblogg hade han väl skrivit nåt idag i stil med:
 
Yo bloggen, wharrup?
Ey checka, idag hade jag på mig baggy mjukisbrallor med ena byxbenet uppkavlat så att folk ser att jag beknar blaze och packin heat, youknowmsayin? Bandana på huvet, måste ju reppa Tupac bruushan, vad händer? Fett stor hoodie med Wu-Tang logo, what up liksom. Ännu större jacka på det, oläslig graffititext på ryggen, that's what's up nigga. Ett par tunga Timbalands på fötterna, sen går jag runt som om jag bajsat på mig. Brrraap! Brrraaaap!
 
Det HADE säkert varit jävligt ballt, om det inte vore för att:
 
1) Killen var äldre än 13, jag skulle gissa på typ 30-32
2) Killen bor inte i Bronx
3) Killen är inte, vad jag vet, medlem i G-Unit
4) Killen var vit
 
Hur går det för honom på arbetsintervjuer egentligen?
Eller förlåt, han går väl bara runt och säljer droger och skjuter folk, och enda sättet att ta sig ur ghettot (antagligen Lidingö) är om han blir bra på att rappa eller spela basket.
ALLMÄNT | |
#1 - - Anonym:

Tror att killen på bilden gick i min klass i ettan på gymnasiet.
Om du har samma dygnsrytm som Asien, varför är du inte här då? 34 grader o sol ;)

Upp