ALEX! ALEX! ALEX!

 
Jag hoppas att ni ber till Gud, Jesus, Allah, Zeus, Justin Bieber eller vilken gud ni nu brukar be till, att killen på bilden ska vinna sin UFC-match som går i natt. Inte bara för att han är svensk och vi svenskar måste hålla ihop (white power!!) utan även för att hans fight kommer påverka hela min morgondag och mitt bloggande. Om han vinner, då blir jag sinnessjukt glad och kommer säkert ge bloggen en del uppmärksamhet. Om han förlorar, då kommer jag stänga ner den här bloggen för all framtid. Och hålla andan tills jag dör.
 
Jag har sagt det förr och jag säger det igen... det finns ingenting på denna jord som intresserar mig mer än MMA, därför vill jag att ni ska förstå hur mycket jag kämpar med att inte skriva om det på bloggen med tanke på hur passionerat jag brinner för den sporten. För jag vet att ni alla skiter mer i MMA än i toaletten efter en dålig bakfyllekebab. För 99% av er är tjejer, och tjejer gillar inte MMA. Tjejer skiter i och för sig inte överhuvudtaget, så det var en onödig jämförelse, men ändå.
 
Hur som helst... JAG är nervös som en liten skolflicka inför den här matchen, det ska ni veta. Känns som att det är jag själv som ska möta hans motståndare. Som för övrigt kallas för Shogun och är en livsfarlig jävla dåre, och en legend inom sporten. 
 
 
Nu ska jag sluta skriva och dricka kaffe istället. Ska skriva ett inlägg om smink, nagellack, my little pony och lägga upp bilder på fina klänningar i mitt nästa inlägg så ni satans fruntimmer blir nöjda också. Men nu är jag nöjd i alla fall.
ALLMÄNT | |
#1 - - Isabella:

HAN VAAAAAAAANNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Upp