EN VINLÅDAS RESA GENOM BERGET, BACKEN OCH SJÖN


I förrgår kväll. Halva Stockholm hade letat sig ut till Skinnarviksberget för att njuta av solen. Jag tog med vinlådan och gick dit jag också. Varför inte liksom.Jag mötte upp Marina och Emma som var där för första gången. Dom hade läst om berget på min blogg tydligen och blivit sugna på att dra dit. Jävla härmapor. Här på bilden är Marina, och av alla tjejer jag känner från Gävle som heter Marina så är fan hon min favorit. I alla fall topp 3, lätt. Fin bild va? Älska kvällssol.Efter berget blev det en natt-picnic med Jenna och det resterande vinet uppe på Mosebacke. Vinet var med fortfarande.Superhjälten blickar ut över staden. Det som skiljer mig från vanliga superhjältar dock, det är att när dom får syn på en bad guy som rånar en gammal gumma så flyger hjälten ner och spöar helvetet ur honom, medan jag sitter kvar på mitt staket och inte kan bry mig mindre. Vadå, nån måste ju dricka upp vinet också.Och igår kväll kramade jag ut det sista ur vinlådan vid en sjö här borta med Farid, Cim, Jenna, Lucas och Inger. Men jag har köpt 2 lådor till idag, plus en jävla massa öl, så snart blir det fler äventyr misstänker jag. Har dock ingen aning om vad som händer på midsommarafton eftersom sommarstugeplanerna krackelerade i sista sekund. Det är snack om att bara dra ut med Ados båt och softa vid nån klippa eller nåt, men allt kan hända.

Eller så händer ingenting, men då har jag i alla fall 2 lådor vin som sagt.
ALLMÄNT | |
#1 - - Momo:

Emil!! Mamma vill att du kommer hit och spelar Fia med Hutt någon dag.

#2 - - emil:

Ja lätt, jag har semester snart så då kan ni få boka mig nån kväll för en rimlig summa pengar. Fia med hutt? Låter spännande, det kör vi på.

#3 - - Emma:

Heter du Momo på riktigt? Min kompis ändrade sitt namn från Mohammed till Momo i förra veckan och han e tvärsäker på att ingen annan heter det.

#4 - - Momo:

Emma: Haha. Jag heter Maria Björn. Trevligt att råkas.

Upp