THE MONEYSHOT

Nån som har en pistol?
Skjut mig i så fall, jag förtjänar det.

Satt precis här i lunchrummet med min inköpta drickyoghurt. För er som inte vet det så ska man skaka den innan man börjar dricka. Och det gjorde jag också. Problemet var bara att jag hade skruvat av locket innan jag började skaka, vilket resulterade i att bordet jag satt vid, tidningen jag läste, 90% av golvet i lunchrummet och även jag själv blev helt jävla dränkt i yoghurt med jordgubbssmak.

Jag fattade inte riktigt vad som hände för jag kollade åt ett annat håll medan jag skakade. Jag måste sett ut som Peter North i slutet av en scen, om ni förstår vad jag menar. Fyfan, mitt självhat tar sig till nya nivåer ibland. Aja.

ALLMÄNT | |
#1 - - Sandra:

Hahhahahha....Kanske såna incidenter kan bero på för lite sömn?! Jobbigt för dig att du nu måste gå hungrig ;)

#2 - - Annchen:

Det finns antagligen en koppling här till varför alla gafflarna i lunchrummet försvunnit.

#3 - - emil:

Sandra:

Jag tror mer på att såna incidenter inträffar på grund av retardation.



Annchen:

Idag åt jag min lunch med en gaffel som var ungefär 5 cm lång, och så tunn att den böjdes varje gång jag tryckte ner den i maten. Så nej jag är inte ansvarig för gaffel-stölderna i lunchrummet, för jag vill fortfarande döda den som är skyldig.

#4 - - Linn:

HAHAHAHA! Jag gjorde precis likadant en gång, fast jag satt i möte med 20 till. Hade en svart tröja på mej och hällde halva Jallan på hela mej.

Upp